Maksu- ja toimitusehdot

Yleistä

Solmu Studion verkkokauppa on Sanna Kämäräisen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Solmu Studio, 2847596-4, Käkelänkuja 6, 90850 Martinniemi. Puhelinnumero 0401424550. Solmu Studio pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. 

Postikulut ovat paketeille kiinteästi 9e, sisältäen pakkaus- ja toimituskulut. 

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa.

Tuotteet voi myös noutaa osoitteesta Kaarnatie 22, Oulu. 


Postitus ulkomaille

Otathan yhteyttä info@solmustudio.com, niin katsotaan toimituskulut kohdemaahan postin hinnaston mukaisesti.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti varastotuotteiden toimitusaika on 2 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti.  Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Huomioithan, että postin kuljetus ottaa tämän jälkeen 2-7 päivää. 


Lunastamaton paketti

Jos et nouda pakettia postin ilmoittamaa määräaikaan mennessä ja palautetaan Solmu Studiolle, veloitamme 10euroa posti- sekä käsittelykuluja. Paketin/tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole Kuluttajansuojalain mukainen tuotteiden palautus, vaan se on sopimusrikkomus ostajan puolelta. Tällaisessa tapauksessa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta heille aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 & 28§). Emme myöskään lunasta postiennakolla lähetettyjä paketteja. 


Palautusoikeus

Ota aina ensin yhteyttä info@solmustudio.com.

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli sinulle saapuessa eli myyntikelpoinen.  

Asiakas maksaa palautuskustannukset aina itse.  Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Pankkitilinnumero palautusta varten sekä tilausvahvistuksesta kopio.

Mikäli tuotteen laadussa on vika, silloin Solmu Studio maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. 

Mikäli tuote on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus heti postiin. Ota myös yhteyttä, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta. 

Palautusosoite: 

Solmu Studio / Sanna Kämäräinen

Kaarnatie 22

90530 Oulu

0401424550


Säilytä aina postin antama palautuskuitti, kunnes palautus on meillä käsitelty. 

Emme ota vastaan palautuksia 14 vrk:n jälkeen. Kun palautus on tarkistettu, maksamme hyvitykset 7vrk:n kuluessa. 


Kurssimaksut

Kurssille ilmoittautuminen on sitova eikä maksua palauteta esteen sattuessa. Voit kuitenkin tulla seuraavalle kurssille (vain yksi ajankohdan siirto) tai siirtää kurssin toisen nimiin. Mikäli kurssi perutaan osallistujien puutteen vuoksi, niin silloin kurssin jo maksaneille palautetaan maksu. 

Force majure, yleinen epidemia/pandemia/covid-19 tilanteissa kursseja ei peruta vaan ne siirretään uuteen ajankohtaan eikä näissä tilanteissa tehdä rahanpalautusta. 


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme yksipuolisesti. Asiakkaan täytyy tilausta tehdessään tutustua toimitusehtoihin. 


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Nopeiten tavoittaa sähköpostilla info@solmustudio.com sekä tekstiviestillä 0401424550.